Fiskars Hard Edge Střední kuchařský nůž, 17cm 1051748
Pečlivě vybrané příslušenství
Popis
Nože Fiskars Hard Edge se pyšní excelentní ostrostí svých čepelí, která vydrží až 4x déle než u běžných nožů. Je tomu tak díky jedinečné technologii LZR-EDGE™, která zajišťuje vynikající ostrost za všech podmínek. Čepele nožů jsou vyrobeny z vysoce kvalitní japonské nerezové oceli. Nože Hard Edge mají rukojeti s 3D povrchem z komfortního materiálu Softouch™ pro příjemné držení a vysokou ovladatelnost nože při krájení.
Vlastnosti:
• Jedinečná ostrost pro každodenní krájení
• Praktický univerzální nůž se silnou středně dlouhou čepelí je ideální pro snadné krájení masa a zeleniny
• Unikátní technologie LZR Edge zajišťuje dlouhotrvající ostrost čepele nůž vydrží až 4x déle ostrý
• Čepel nože je vyrobena z kvalitní japonské nerezové oceli s tvrdostí HRC 52
• Ergonomická rukojeť s 3D texturou pro maximální pohodlí při krájení
• Praktický chránič prstů
• Finský design
• Ekologický kartonový obal s minimem použitého plastu
• Vysoká ostrost nožů testována v CATRA laboratoři
• Lze mýt v myčce na nádobí
Parametry:
• Délka čepele: 17 cm
• Materiál: nerez / plast
• Barva: černá
• Hmotnost: 106 g
ilustrační foto
Obrázky se mohou lišit od originálního produktu/položky.
Specifikace
Parametry | |
Materiál čepele | Nerezová ocel |
Materiál rukojeti | Plast |
Typ nože | Kuchařský 17cm |
Délka čepele | 17 cm |
- Um nach Deutschland zu versenden, besuchen Sie Fiskars Hard Edge Küchenmesser mittel, 17cm 1051748
- Pre odoslanie na Slovensko navštívte Fiskars Hard Edge Stredný kuchársky nôž, 17cm 1051748
- Aby wysłać do Polski odwiedź Fiskars Hard Edge Średni nóż kuchenny, 17cm 1051748
- Magyarországra történő szállítás Fiskars Hard Edge Közepes szakácskés, 17cm 1051748
- Pour l’expédition en France, visitez Fiskars Hard Edge Couteau de chef, moyen 17cm 1051748
- Um nach Österreich zu versenden, besuchen Sie Fiskars Hard Edge Küchenmesser mittel, 17cm 1051748
Recenze (0)
Napsat recenzi
Hodnocení: Nejhorší Nejlepší
Opište prosím kód z obrázku do pole níže: