Zahradní nábytek

FIELDMANN
Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Zahradní nábytek

Proč trávit čas doma, když je venku hezky, teplo a svítí sluníčko? Máte zahradu nebo terasu, ale není kde sedět? Proto jsme tu my, abychom Vám nabídli pestrý a široký sortiment zahradního nábytku.

Pří výběru zahradního nábytku záleží jen na Vás, Vašem vkusu a fantazii. Udělejte si takový obývací pokoj pod širým nebem přesně podle Vašich představ! Naše nabídka obsahuje zahradní nábytek z několika materiálů. Mezi nejčastější materiály patří samozřejmě dřevo, kov a nebo polypropylen. Vybírat si můžete ze zahradních sestav nebo balkónových sestav. Dále máme plážová lehátkalehátka, židle, křesla, taburety, lavice a zahradní stoly. Do každé zahrady určitě patří slunečník, houpačka či houpací síť. K židlím si určitě nezapomeňte pořídit podsedáky, které zpříjemní pobyt venku. Pro úschovu věcí venku příjdou vhod úložné boxy a skříně.

Neváhejte a vyberte si z pohodlí domova ještě dnes. Máme kvalitní a odolný zahradní nábytek od předních výrobců. V našem sortimentu najdete výrobky od značek HAPPY GREEN, ALLIBERT, FIELDMANN, KETER a další. Zboží v co nejkratším čase doručíme až k Vám domů. Spolehnout se můžete i na náš odborný personál, který Vám ochotně poradí a pomůže s výběrem. Využijte nabídky velkého výběru zahradního nábytku za bezkonkurenční cenyDrtivou většinu zboží vedeme skladem.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.