SENSODYNE Zubní pasta Fluorid 75 ml
SENSODYNE Zubní pasta Fluorid 75 ml

SENSODYNE Zubní pasta Fluorid 75 ml

SENSODYNE Zubní pasta Fluorid 75 ml Zubní pasta dlouhodobě účinná prevence proti bolesti citlivých zubů. Citlivé zuby reagují ostrou bolestí při čištění zubů anebo na studené, teplé, sladké a ky... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 0058140405

Popis

SENSODYNE Zubní pasta Fluorid 75 ml

Zubní pasta dlouhodobě účinná prevence proti bolesti citlivých zubů. Citlivé zuby reagují ostrou bolestí při čištění zubů anebo na studené, teplé, sladké a kyselé podněty. Zvláště citlivé bývají obnažené zubní krčky, které vznikají při onemocnění dásní. Nechráněné zubní krčky jsou také více ohroženy tvorbou zubního kazu. Každodenní používání zubní pasty Sensodyne F snižuje citlivost zubů a obnažených krčků, pomáhá předcházet vzniku zubního kazu a onemocnění dásní, působí antibakteriálně, šetrně čistí a chrání zuby i dásně, osvěžuje dech. Používá se 2-3x denně místo běžné zubní pasty. Efekt se dostaví po 2 dnech používání a přetrvává 2 dny po poslední aplikaci. Dětem do 7 let se doporučuje množství pasty velikosti hrášku a čištění zubů pod dohledem, aby se omezilo polykání.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.