Ponorná čerpadla

WILO
GARDENA
GRUNDFOS
KÄRCHER
Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Ponorná čerpadla

Ponorná čerpadla najdou využití na všech místech, kde je třeba čerpadlo rovnou ponořit do kapaliny, kterou čerpáme. To může být v případech, kdy čerpáme vodu ze studny, z jímky, z bazénu a nebo i z vytopené garáže, ze sklepa. Jeho použití je možné i v případě, že potřebujete odčerpat fekální vodu plnou hrubých usazenin. Při výběru je tedy dobré předem vědět, k jakému účelu budete čerpadlo využívat. Námi nabízená ponorná čerpadla jsou kvalitní, odolná, z materiálů s dlouhou životností a také mají velmi dobrý výkon. Jsme odborníci na přední výrobce, mezi které řadíme zejména WILO, GRUNDFOS, IVAR, SHARKS a spousta dalších.

Máme profesionální tým s bohatými zkušenostmi a odborný znalostmi. Ochotně Vám pomůže s výběrem. Neváhejte a kontaktujte nás na emailu či telefonním čísle. Jsme Vám k dispozici po celý den. Máme velmi kvalitní výrobky a bezkonkurenční ceny.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.