Ponorná čerpadla

EXTOL
Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Ponorná čerpadla

Ponorná čerpadla najdou využití na všech místech, kde je třeba čerpadlo rovnou ponořit do kapaliny, kterou čerpáme. To může být v případech, kdy čerpáme vodu ze studny, z jímky, z bazénu a nebo i z vytopené garáže, ze sklepa. Jeho použití je možné i v případě, že potřebujete odčerpat fekální vodu plnou hrubých usazenin. Při výběru je tedy dobré předem vědět, k jakému účelu budete čerpadlo využívat. Námi nabízená ponorná čerpadla jsou kvalitní, odolná, z materiálů s dlouhou životností a také mají velmi dobrý výkon. Jsme odborníci na přední výrobce, mezi které řadíme zejména WILO, GRUNDFOS, IVAR, SHARKS a spousta dalších.

Máme profesionální tým s bohatými zkušenostmi a odborný znalostmi. Ochotně Vám pomůže s výběrem. Neváhejte a kontaktujte nás na emailu či telefonním čísle. Jsme Vám k dispozici po celý den. Máme velmi kvalitní výrobky a bezkonkurenční ceny.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.