DOMESTOS Zero na vodní kámen Blue 750 ml
DOMESTOS Zero na vodní kámen Blue 750 ml

DOMESTOS Zero na vodní kámen Blue 750 ml

DOMESTOS Zero na vodní kámen Blue 750 ml Domestos na vodní kámen v toaletě. Zabíjí bakterie v toaletě. Působí i pod vodní hladinou. Gelový dezinfekční přípravek k odstraňování vodního kamene v t... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 0076130011

Popis

DOMESTOS Zero na vodní kámen Blue 750 ml

Domestos na vodní kámen v toaletě. Zabíjí bakterie v toaletě. Působí i pod vodní hladinou. Gelový dezinfekční přípravek k odstraňování vodního kamene v toaletě. Udrží se a působí dlouho na svislém povrchu, dokonce i pod vodní hladinou.

Aplikujte dostatečné množství přípravku, abyste zničili všechen vodní kámen a zabili baktérie v něm žijící. Udrží se a působí dlouho na svislém povrchu, dokonce i pod vodní hladinou. Domestos Žádný vodní kámen má navíc uzávěr odolný proti otevření dětmi.

Používejte dezinfekční přípravek bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.