Bosch Serie 6, Vestavná chladnička s mrazákem dole, 193.5x70.8 cm, ploché panty KBN96ADD0
Bosch Serie 6, Vestavná chladnička s mrazákem dole, 193.5x70.8 cm, ploché panty KBN96ADD0 Bosch Serie 6, Vestavná chladnička s mrazákem dole, 193.5x70.8 cm, ploché panty KBN96ADD0 Bosch Serie 6, Vestavná chladnička s mrazákem dole, 193.5x70.8 cm, ploché panty KBN96ADD0 Bosch Serie 6, Vestavná chladnička s mrazákem dole, 193.5x70.8 cm, ploché panty KBN96ADD0 Bosch Serie 6, Vestavná chladnička s mrazákem dole, 193.5x70.8 cm, ploché panty KBN96ADD0 Bosch Serie 6, Vestavná chladnička s mrazákem dole, 193.5x70.8 cm, ploché panty KBN96ADD0 Bosch Serie 6, Vestavná chladnička s mrazákem dole, 193.5x70.8 cm, ploché panty KBN96ADD0

Bosch Serie 6, Vestavná chladnička s mrazákem dole, 193.5x70.8 cm, ploché panty KBN96ADD0

Sleva 21%
Vestavná chladnička s mrazničkou s XXL objemem a systémem VitaFresh. O mnoho větší kapacita chladničky a ideální podmínky pro skladování všech druhů potravin.Vestavná chladnička XXL: o 45 % větší... Zobrazit celý popis »


Množství:   Porovnat
Výrobce: BOSCH HOME
Záruka: 2 roky
Kód / Model: KBN96ADD0
Váha: 79,20 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Vyzvednutí na výdejním místě v Kerharticích, Sokolská 217: 0 Kč
  • DHL: 639 Kč
  • DHL + odvoz starého spotřebiče: 639 Kč

Vestavná chladnička s mrazničkou s XXL objemem a systémem VitaFresh. O mnoho větší kapacita chladničky a ideální podmínky pro skladování všech druhů potravin.

  • Vestavná chladnička XXL: o 45 % větší objem. Extra široká a vysoká chladnička pro skladování bez kompromisů.
  • VitaFresh XXL &<0 °C>: uchovává potraviny déle čerstvé v extra velkých zásuvkách chladničky s kontrolovaným klimatem.
  • Dva chladicí okruhy: kvalitnější a rychlejší chlazení.
  • Made in Germany: vysoké standardy kvality a důkladné testování garantují dlouhodobou spokojenost.
  • Inteligentní invertorová technologie zajišťuje stabilní regulaci teploty a efektivní výkon.

Vestavná chladnička XXL

Potřebujete v chladničce více místa? Naše vestavná chladnička XXL nabízí o 45 % větší objem ve srovnání se standardními vestavnými chladničkami s mrazničkou. Díky mimořádné šířce a výšce budete mít dostatek prostoru pro uložení všech svých potravin – stačí nika o šířce 71 cm. Už žádná frustrace z omezeného úložného prostoru – užívejte si svobodu! Nyní totiž můžete snadno uložit vše, co potřebujete. Naše XXL chladnička s mrazničkou je navržena tak, aby uspokojila vaše potřeby a pozvedla váš komfort.

Dva chladicí okruhy

U spotřebičů se dvěma chladicími okruhy neproniká suchý vzduch z mrazničky do chladničky. Tím se významně prodlouží čerstvost potravin, ovoce a zelenina neosychá a neztrácí svou šťavnatost. Dokonce ani pachy se nemísí. Zároveň lze chladicí a mrazicí část ovládat samostatně a docílit tak rychlejšího a stabilnějšího chlazení.

Inteligentní invertorová technologie

Inteligentní invertorová technologie průběžně přizpůsobuje teplotu v chladničce vnitřním i venkovním teplotním podmínkám. Vždy pracuje optimální rychlostí, čímž udržuje stabilní teplotu v chladničce velmi efektivním způsobem.

Konektivita

Pomocí aplikace Home Connect můžete svou chladničku Bosch ovládat na dálku přímo z chytrého telefonu nebo tabletu, sledovat a upravovat teplotu, osvětlení a další nastavení. Ať už jste na dovolené nebo v práci, můžete dostávat upozornění, pokud omylem necháte otevřené dveře nebo chcete nastavit režim dovolené. Zákaznický servis Bosch může na dálku diagnostikovat případné problémy s vaší chladničkou. Aplikace Home Connect přináší pohodlí, kontrolu a klid.

No Frost

Už žádné odmrazování.

Rovnoměrná cirkulace suchého studeného vzduchu v celém vnitřním prostoru mrazničky zabraňuje tvorbě ledu. Díky tomu se led netvoří ani na zadní stěně, ani na zásuvkách mrazničky. No Frost tak nabízí maximální pohodlí, protože už nikdy nebudete muset mrazničku odmrazovat.

Flex Interior

Flexibilita v té nejlepší podobě.

Měli jste někdy problém umístit do chladničky vysokou lahev vína nebo rozměrný hrnec? S naším řešením Flex Interior je tomu konec. Nyní můžete snadno nastavit police a zásuvky tak, aby se do nich vešly nádoby všech tvarů a velikostí. Je to zkrátka jako mít chladničku, která se přizpůsobí vašemu životnímu stylu, a ne naopak.

Freezer Light

Zmrazené potraviny v dokonalém světle.

Díky osvětlení Freezer Light od společnosti Bosch je vaše mraznička dokonale osvětlena. Světlo totiž svítí přímo do otevřených zásuvek. Jednotlivé zmrazené potraviny tak zkrátka nepřehlédnete a vše ve svém osvětleném mrazáku najdete během pár sekund. Pokud máte spotřebič vybavený funkcí Home Connect, můžete v aplikaci Home Connect dodatečně aktivovat ambientní světlo a intenzitu světla si přizpůsobit podle svých představ.

Police z bezpečnostního skla

Police z bezpečnostního skla: mimořádně pevné pro bezpečné skladování.

Všechny police z bezpečnostního skla jsou vyrobeny z mimořádně pevného skla odolného proti rozbití. Díky tomu můžete v chladničce bezpečně skladovat i těžké potraviny, jako jsou velké melouny a velké hrnce. Kromě toho se i snadno čistí.

Funkce super chlazení

Chladnička, která umí zchladit.

Předtím, než vyrazíte na nákup, můžete s funkcí super chlazení na krátkou dobu snížit teplotu ve své chladničce. Tím zajistíte, že váš čerstvý nákup bude uskladněn při správné teplotě. Stačí stisknout tlačítko a teplota se sníží o 2 °C na nejnižší hodnotu. Aby nedocházelo ke zbytečné spotřebě energie, funkce se přibližně po 6-15 hodinách automaticky přepne zpět. Pokud je navíc váš spotřebič propojen, můžete funkci super chlazení nastavit prostřednictvím aplikace Home Connect.

Funkce super mrazení

Chrání zmrazené potraviny před rozmrazením.

Přidáním nových potravin do mrazničky se zvyšuje vnitřní teplota. To může mít za následek rozmrazení a ztrátu chuti ostatních produktů. Funkce super mrazení zajišťuje rychlé zmrazení nových potravin, a tím zabraňuje rozmrazení ostatních produktů uvnitř mrazničky. Spotřebiče s funkcí automatického zmrazování se po dosažení požadované teploty vrátí do normálního provozu, aby nedocházelo k plýtvání energií. Výsledkem je, že si zmrazené potraviny uchovávají svou chuť i poté, co do mrazničky vložíte nové produkty.

 

 

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.