Bosch Serie 6 Indukční varná deska 60 cm černá PIE631HC1E
Bosch Serie 6 Indukční varná deska 60 cm černá PIE631HC1E Bosch Serie 6 Indukční varná deska 60 cm černá PIE631HC1E Bosch Serie 6 Indukční varná deska 60 cm černá PIE631HC1E

Bosch Serie 6 Indukční varná deska 60 cm černá PIE631HC1E

Sleva 36%
Serie 6 Indukční varná deska 60 cm černá, instalace na pracovní desku bez rámečkuTechnický přehled• Typ varné desky: indukční varná deska• Počet varných zón: 4• Flexibilita varných zón: kruhová v... Zobrazit celý popis »

13 897 Kč
včetně DPH
21 790 Kč

Množství:   Porovnat
Výrobce: BOSCH HOME
Záruka: 2 roky
Kód / Model: PIE631HC1E
Váha: 13,30 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Vyzvednutí na výdejním místě v Kerharticích, Sokolská 217: 0 Kč
  • DHL: 239 Kč
  • DHL + odvoz starého spotřebiče: 239 Kč

Serie 6 Indukční varná deska 60 cm černá, instalace na pracovní desku bez rámečku

Technický přehled
Typ varné desky: indukční varná deska
Počet varných zón: 4
Flexibilita varných zón: kruhová varná zóna
Typ rámečku: fazetový design
Typ ovládání: Multitouch+
Vyhněte se popálení pomocí čidla na smažení: fryingSensor Pro
Typ zástrčky: bez zástrčky (elektrické připojení elektrikářem)
Home Connect: Ano.
Rozměry spotřebiče: 51 x 592 x 522 mm
Požadovaná velikost otvoru pro instalaci (v x š x h): 51 x 560-560 x 490-500 mm

Snadné ovládání varné desky.
Ztrácíte někdy přehled o nastavení své varné desky? Díky intuitivnímu ovládacímu panelu a podpůrné světelné lince můžete prostřednictvím DirectSelect+ volit varné zóny a nastavovat požadovaný stupeň výkonu – přímo, rychle a snadno.

Už žádné připalování.
Správná teplota je pro smažení klíčová. Příliš vysoká teplota způsobí, že se i ten nejlepší steak usmaží příliš rychle nebo se rovnou připálí. Díky PerfectFry Plus můžete tuhle obavu hodit za hlavu. Senzor PerfectFry Plus zobrazuje a nepřetržitě monitoruje teplotu pánve, aby se předešlo připálení. A funguje to i u mnoha dalších pokrmů: můžete si vybrat z 11 přednastavených teplot v rozmezí od 70 do 220 °C. Vždy tak dosáhnete perfektních výsledků.

Snadný způsob ovládání odsavače par.
Nyní se tak můžete soustředit pouze na své vaření. Odpovídající odsavač par se automaticky nastavuje podle varné desky a připojeného účtu Home Connect. Děje se tak na základě algoritmu, který upravuje výkon odsavače par podle nastavení varné desky. Vaše kuchyň bude bez zápachu a výparů – a navíc už nikdy nebudete muset čistit otisky prstů na odsavači par. Přesně to je nový snadný způsob vaření.

Vaše varná deska – přesně tak, jak ji potřebujete!
Každodenní rutina, jakou je příprava vajíček natvrdo s přesnou délkou vaření 5 minut a 45 vteřin, je nyní ještě snazší. Pomocí tlačítka Oblíbené si můžete uložit svou dokonalou kombinaci nastavení jako úroveň výkonu a časovač. Nebo můžete přidat ovládání světla odpovídající digestoře. Jednoduše propojte varnou desku s účtem Home Connect a začněte svůj den snadněji.

Vzdálená diagnostika: chytrá podpora v každé situaci
Může to být stresující, pokud vaše domácí spotřebiče nefungují tak, jak by měly. Vzdálená diagnostika vám pomůže. Jednoduše zavolejte na domovskou linku Home Connect a objednejte si schůzku pro vzdálenou diagnostiku připojeného zařízení přes internet. S vaším svolením může zákaznická služba společnosti Bosch vzdáleně sledovat váš spotřebič, najít problémovou oblast a poskytnout Vám jasnou radu, kterou potřebujete. Servisní technik společnosti Bosch může být připraven a rozhodne se vyřešit všechny problémy, včetně všech nezbytných součástí. Inteligentní podpora, inteligentní řešení - pouhým stisknutím tlačítka.

Snadný způsob nastavení správné teploty varné desky.
Nastavení správné teploty je nyní jednodušší než kdy předtím. Frying Sensor Assistant vám umožní dokonale připravit váš oblíbený recept. Stačí vybrat recept v některé z našich aplikací s recepty nebo požádat Alexu o správnou teplotu. Správné nastavení teploty PerfectFry Plus bude odesláno na vaši varnou desku a vy můžete ihned začít vařit. Deska vybavená pokročilou senzorickou technologií automaticky řídí teplotu na pánvi a zajišťuje, abyste už nikdy nepřipálili své pokrmy.

Čistý design a jemné linky.
Spojení nejmodernější technologie a nadčasová elegance, která je nejen funkční, ale také osloví vaše smysly.

K ovládání odsavače par použijte varnou desku.
Jste při vaření zahlceni příliš mnoha interakcemi? S chytrým ovládáním odsavače par na varné desce a připojeným účtem Home Connect se můžete soustředit pouze na vaření. Po aktivaci varné desky se zapne i odsavač par a začne odvádět nepříjemnou páru, jakmile začnete vařit. Po skončení vaření se odsavač par po krátké době chodu automaticky vypne, takže si můžete být jisti, že nepříjemné pachy z kuchyně opravdu zmizí. Pomocí jediného ovládacího tlačítka máte vše pod kontrolou: varnou desku i odpovídající odsavač par.

Urychlete své vaření.
Pokud chcete servírovat rychlá a nenáročná jídla ještě rychleji, pomůže vám PowerBoost. Tato praktická funkce zvyšuje výkon a zaručí mimořádně rychlý ohřev. Na indukční varné desce ji využijete k přivedení velkého množství vody do varu. V porovnání s nejvyšším stupněm výkonu urychlíte ohřev téměř o 35 %.

Udělejte si přestávku.
Vytrhne vás od vaření něco naléhavějšího? Nyní můžete pozastavit ohřev a zablokovat všechna tlačítka na varné desce. Nezáleží tedy na tom, zda zazvoní zvonek u dveří, zavolá máma anebo se jen spontánně rozhodnete, že zrovna teď musíte vyčistit varnou desku. Jednoduše budete moci pokračovat ve vaření nejpozději po 10 minutách.

DirectSelect+: přímá a jednoduchá volba požadované varné zóny, výkonu a dalších funkcí.
PerfectFry Plus: už se nemusíte obávat připálení.
Smart Hood Automatic: odpovídající odsavač par se během vaření automaticky přizpůsobí nastavení varné desky.
Tlačítko Oblíbené: přizpůsobte si varnou desku pomocí funkce Home Connect.
Home Connect: propojené domácí spotřebiče vám usnadní maličkosti každodenního života.

 

Specifikace

Parametry
Počet plotýnek/hořáků 4 ks
Typ varné desky indukční
Příkon 7400 W
Barva černá
Typ zástrčky Bez

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.