Bosch Serie 4 Sáčkový vysavač bílá BGB38HYG1
Bosch Serie 4 Sáčkový vysavač bílá BGB38HYG1 Bosch Serie 4 Sáčkový vysavač bílá BGB38HYG1 Bosch Serie 4 Sáčkový vysavač bílá BGB38HYG1 Bosch Serie 4 Sáčkový vysavač bílá BGB38HYG1 Bosch Serie 4 Sáčkový vysavač bílá BGB38HYG1

Bosch Serie 4 Sáčkový vysavač bílá BGB38HYG1

Sleva 20%
Serie 4 Sáčkový vysavač bíláTechnický přehled• Rozměry spotřebiče: 265 x 295 x 410 mm• Filtrační systém: sáčkový• Objem prachu, sáček/bez sáčku: 4.0 l• Hmotnost spotřebiče bez příslušenství k vys... Zobrazit celý popis »

5 599 Kč
včetně DPH
7 006 Kč

Množství:   Porovnat
Výrobce: BOSCH HOME
Záruka: 2 roky
Kód / Model: BGB38HYG1
Váha: 5,50 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Vyzvednutí na výdejním místě v Kerharticích, Sokolská 217: 0 Kč
  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Serie 4 Sáčkový vysavač bílá

Technický přehled
Rozměry spotřebiče: 265 x 295 x 410 mm
Filtrační systém: sáčkový
Objem prachu, sáček/bez sáčku: 4.0 l
Hmotnost spotřebiče bez příslušenství k vysavači kromě těla spotřebiče: 4.5 kg
Akční rádius: 10 m
Navíjení kabelu: Automatický
Počet kol: 4
Hmotnost netto: 5.5 kg

Prémiový filtr Bosch pro extra čistý vzduch.
Důležitá je výborná kvalita vzduchu – zejména pro alergiky. UltraAllergy filtr odstraňuje 99,99 % alergenů, jemných prachových částic a bakterií a zabraňuje jejich uvolnění zpět do místnosti. Díky speciální konstrukci a membráně ma víc je odpadní vzduch čistší než normální vzduch ve vašem domě. Filtr je omyvatelný, vyměnitelný a rám filtru je vyroben ze 100% z recyklovaného plastu. Udržitelný hygienický filtr UltraAllergy je „Made in Germany“ (vyroben v Německu).

Úspora zdrojů a dlouhotrvající kvalita.
Bosch se zavázal k udržitelnosti a proto jsou zařízení Bosch vyvíjena tak, aby chránila životní prostředí a šetřila zdroje. Proto je tento vysavač vyroben z 30 % z recyklovaného plastu, zatímco obal je vyroben z 95 % z recyklovaného papíru s kompostovatelným a recyklovatelným materiálem uvnitř. A díky kvalitnímu motoru Bosch německé výroby s dlouhou životností si budete spotřebič užívat po dlouhou dobu.

Užijte si čistý vzduch při vysávání.
Prachový sáček AirFresh účinně zabraňuje vzniku nepříjemných pachů díky technologii aktivního uhlí. Filtruje 99,9% jemných prachových částic, hygienický uzávěr zajišťuje čistou likvidaci. Vhodné zejména pro majitele domácích zvířat.

Více výkonu i s plným sáčkem na prach
Když se sáček na prach naplní, mnoho vysavačů rychle ztratí výkon. Systém PowerProtect zajišťuje, aby se prachový sáček G ALL ve vysavači efektivně roztáhl. Díky vícevrstvým hi-tech filtračním materiálům má sáček vyšší kapacitu pro sběr prachu. Vysavač si udrží vysoký výkon po dlouhou dobu bez nutnosti měnit sáček na prach.

Praktický klip na příslušenství na rukojeti.
Už žádné hledání a skladování příslušenství! Ať už na trubce nebo na rukojeti, díky flexibilnímu klipu můžete veškeré příslušenství uložit přímo na vysavač – takže budete mít své nástroje vždy na dosah, když je budete potřebovat. Můžete je snadno sejmout a vyměnit, bez přerušení a s úsporou času. Po vysávání nemusíte hubice skladovat odděleně od vysavače. Můžete je skladovat přímo u vysavače, abyste vždy věděli, kde je máte.

Opakovaně použitelný hygienický filtr UltraAllergy: vynikající filtrace – navrženo speciálně pro alergiky
Udržitelný: vyroben z 30 % z recyklovaného plastu
Prachový sáček AirFresh: efektivní odstraňování zápachu pro čistý vyfukovaný vzduch - ideální pro majitele domácích zvířat.
Systém PowerProtect: pro dlouhotrvající výkon vysávání, i když se sáček zaplní.

Specifikace

Parametry
Provedení sáčkové
Vysávání suché
Typ vysavače podlahové
Objem sáčku/nádoby 4 l

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.