Bosch Serie 4, Podstavná chladnička, 82 x 60 cm, ploché panty KUR21VFE0
Bosch Serie 4, Podstavná chladnička, 82 x 60 cm, ploché panty KUR21VFE0 Bosch Serie 4, Podstavná chladnička, 82 x 60 cm, ploché panty KUR21VFE0 Bosch Serie 4, Podstavná chladnička, 82 x 60 cm, ploché panty KUR21VFE0 Bosch Serie 4, Podstavná chladnička, 82 x 60 cm, ploché panty KUR21VFE0 Bosch Serie 4, Podstavná chladnička, 82 x 60 cm, ploché panty KUR21VFE0

Bosch Serie 4, Podstavná chladnička, 82 x 60 cm, ploché panty KUR21VFE0

Sleva 26%
Podstavná chladnička: dobře uspořádaný prostor, snadný přístup a dveřní alarm pro bezstarostné chlazení všude tam, kde jste omezeni prostorem.Made in Germany: vysoké standardy kvality a důkladné ... Zobrazit celý popis »


Množství:   Porovnat
Výrobce: BOSCH HOME
Záruka: 2 roky
Kód / Model: KUR21VFE0
Váha: 31,20 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Vyzvednutí na výdejním místě v Kerharticích, Sokolská 217: 0 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Podstavná chladnička: dobře uspořádaný prostor, snadný přístup a dveřní alarm pro bezstarostné chlazení všude tam, kde jste omezeni prostorem.

  • Made in Germany: vysoké standardy kvality a důkladné testování garantují dlouhodobou spokojenost.
  • Inteligentní invertorová technologie zajišťuje stabilní regulaci teploty a efektivní výkon.
  • Důmyslná přihrádka: díky další přihrádce pod skleněným krytem se toho do vaší chladničky vejde víc.
  • Eco Airflow: optimální cirkulace vzduchu a konstantní teplota v chladicím prostoru.
  • Dveřní přihrádky s extra prostorem: přihrádky mají mimořádnou délku a hloubku.

Made in Germany

Made in Germany: kvalita, na kterou je spolehnutí.

Chladicí a mrazicí spotřebiče vyrobené v Německu jsou zárukou kvality, na kterou se můžete spolehnout.

Inteligentní invertorová technologie

Inteligentní invertorová technologie.Inteligentní invertorová technologie průběžně přizpůsobuje teplotu v chladničce vnitřním i venkovním teplotním podmínkám. Vždy pracuje optimální rychlostí, čímž udržuje stabilní teplotu v chladničce velmi efektivním způsobem.

Důmyslná přihrádka

Extra prostor se vždy hodí.

V podstavné chladničce je každý centimetr navíc vzácný. Bosch proto maximálně využil vnitřní prostor a vytvořil přihrádku i v základně chladničky. Díky skleněnému krytu, který se snadno otevírá a zavírá, budete mít o obsahu přihrádky přehled. Místo pro extra vychlazené potraviny nebo nápoje.

Eco Airflow

Konstantní teplota pro větší svěžest.

Nerovnoměrné rozložení teploty v chladničce může ovlivnit chuť a trvanlivost potravin. S technologií Eco Airflow jsou vlhkost a teplota rovnoměrně rozloženy, takže vaše potraviny zůstanou déle čerstvé.

Dveřní přihrádky s extra prostorem

Dvířka, do kterých se toho vejde víc.

Extra hluboká přihrádka ve spodní části pojme dvě řady vyšších lahví, je tak ideální pro salátové dresinky i limonády, zatímco do ostatních přihrádek uložíte menší potraviny.

LED osvětlení

Dokonalý přehled o vašich potravinách.

Díky LED osvětlení vám v chladničce nic neunikne. LED diody jsou dlouhodobě energeticky úsporné a jasně a rovnoměrně osvětlují celý vnitřní prostor chladničky. Máte tak dokonalý přehled o svých potravinách. Jednoduše je zapněte nebo vypněte pomocí mobilního zařízení, nebo si nastavte jas podle svých potřeb. Slabé osvětlení do chladničky nepatří. Dopřejte si LED osvětlení chladničky ještě dnes.

Police z bezpečnostního skla

Police z bezpečnostního skla: mimořádně pevné pro bezpečné skladování.

Všechny police z bezpečnostního skla jsou vyrobeny z mimořádně pevného skla odolného proti rozbití. Díky tomu můžete v chladničce bezpečně skladovat i těžké potraviny, jako jsou velké melouny a velké hrnce. Kromě toho se i snadno čistí.

Funkce super chlazení

Chladnička, která umí zchladit.

Předtím, než vyrazíte na nákup, můžete s funkcí super chlazení na krátkou dobu snížit teplotu ve své chladničce. Tím zajistíte, že váš čerstvý nákup bude uskladněn při správné teplotě. Stačí stisknout tlačítko a teplota se sníží o 2 °C na nejnižší hodnotu. Aby nedocházelo ke zbytečné spotřebě energie, funkce se přibližně po 6-15 hodinách automaticky přepne zpět. Pokud je navíc váš spotřebič propojen, můžete funkci super chlazení nastavit prostřednictvím aplikace Home Connect.

Alarm

AlarmVýstražný zvukový nebo světelný signál, v případě otevřených dveří nebo při nárůstu vnitřní teploty.

Třída hlučnosti B (30-35 dB)

Užijte si nízkou hladinu hluku.

Hlasitá chladnička může narušit klid vašeho domova. Naše chladnička s nízkou hlučností (třída hlučnosti B, 30-35 dB) má tichý provoz, takže vás nic neruší při vaší každodenní práci. Už žádné nepříjemné zvuky při jídle nebo konverzaci s rodinou a přáteli. Naše chladnička vám zajistí klidný a pohodový domov.

 
 

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.