Bosch Serie 2, Vestavná chladnička s mrazicí částí, 122.5 x 56 cm, pojezdy KIL42NSE0
Bosch Serie 2, Vestavná chladnička s mrazicí částí, 122.5 x 56 cm, pojezdy KIL42NSE0 Bosch Serie 2, Vestavná chladnička s mrazicí částí, 122.5 x 56 cm, pojezdy KIL42NSE0 Bosch Serie 2, Vestavná chladnička s mrazicí částí, 122.5 x 56 cm, pojezdy KIL42NSE0 Bosch Serie 2, Vestavná chladnička s mrazicí částí, 122.5 x 56 cm, pojezdy KIL42NSE0 Bosch Serie 2, Vestavná chladnička s mrazicí částí, 122.5 x 56 cm, pojezdy KIL42NSE0

Bosch Serie 2, Vestavná chladnička s mrazicí částí, 122.5 x 56 cm, pojezdy KIL42NSE0

Sleva 21%
Prostorná vestavná chladnička se zásuvkou Multi Box XXL na ovoce a zeleninu, **** mrazicí přihrádkou a funkcí Super Cooling poskytuje optimální podmínky pro skladování potravin.Eco Airflow: optim... Zobrazit celý popis »


Množství:   Porovnat
Výrobce: BOSCH HOME
Záruka: 2 roky
Kód / Model: KIL42NSE0
Váha: 42,30 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Vyzvednutí na výdejním místě v Kerharticích, Sokolská 217: 0 Kč
  • DHL: 419 Kč
  • DHL + odvoz starého spotřebiče: 419 Kč

Prostorná vestavná chladnička se zásuvkou Multi Box XXL na ovoce a zeleninu, **** mrazicí přihrádkou a funkcí Super Cooling poskytuje optimální podmínky pro skladování potravin.

  • Eco Airflow: optimální cirkulace vzduchu a konstantní teplota v chladicím prostoru.
  • LED osvětlení: pro dokonalý přehled o vašich potravinách.
  • Funkce super chlazení: rychleji zchladí nové potraviny, čímž chrání ty, které byly do chladničky uloženy již dříve.
  • Police z bezpečnostního skla: díky obzvláště pevným skleněným policím, které jsou odolné proti rozbití, můžete své potraviny skladovat bezpečně.
  • 4hvězdičkový mrazák: ideální podmínky pro dlouhodobé skladování potravin při teplotě -18 °C nebo nižší.

Eco Airflow

Konstantní teplota pro větší svěžest.

Nerovnoměrné rozložení teploty v chladničce může ovlivnit chuť a trvanlivost potravin. S technologií Eco Airflow jsou vlhkost a teplota rovnoměrně rozloženy, takže vaše potraviny zůstanou déle čerstvé.

LED osvětlení

Dokonalý přehled o vašich potravinách.

Díky LED osvětlení vám v chladničce nic neunikne. LED diody jsou dlouhodobě energeticky úsporné a jasně a rovnoměrně osvětlují celý vnitřní prostor chladničky. Máte tak dokonalý přehled o svých potravinách. Jednoduše je zapněte nebo vypněte pomocí mobilního zařízení, nebo si nastavte jas podle svých potřeb. Slabé osvětlení do chladničky nepatří. Dopřejte si LED osvětlení chladničky ještě dnes.

Funkce super chlazení

Chladnička, která umí zchladit.

Předtím, než vyrazíte na nákup, můžete s funkcí super chlazení na krátkou dobu snížit teplotu ve své chladničce. Tím zajistíte, že váš čerstvý nákup bude uskladněn při správné teplotě. Stačí stisknout tlačítko a teplota se sníží o 2 °C na nejnižší hodnotu. Aby nedocházelo ke zbytečné spotřebě energie, funkce se přibližně po 6-15 hodinách automaticky přepne zpět. Pokud je navíc váš spotřebič propojen, můžete funkci super chlazení nastavit prostřednictvím aplikace Home Connect.

Police z bezpečnostního skla

Police z bezpečnostního skla: mimořádně pevné pro bezpečné skladování.

Všechny police z bezpečnostního skla jsou vyrobeny z mimořádně pevného skla odolného proti rozbití. Díky tomu můžete v chladničce bezpečně skladovat i těžké potraviny, jako jsou velké melouny a velké hrnce. Kromě toho se i snadno čistí.

4hvězdičkový mrazák

Uchovávejte své potraviny extra dlouho čerstvé při teplotě -18 °C nebo nižší.

4hvězdičkový mrazák: v této části můžete jednoduše zmrazit čerstvé potraviny nebo uložit zmrazené potraviny. 4hvězdičkový mrazák nabízí ideální podmínky pro dlouhodobé uchování potravin. Při teplotách -18 °C nebo nižších jsou potraviny skladovány při uchování všech vitamínů a minerálů.

 

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.