Bosch Přístroj na horké nápoje, TASSIMO MY WAY 2 TAS6504
Bosch Přístroj na horké nápoje, TASSIMO MY WAY 2 TAS6504 Bosch Přístroj na horké nápoje, TASSIMO MY WAY 2 TAS6504 Bosch Přístroj na horké nápoje, TASSIMO MY WAY 2 TAS6504 Bosch Přístroj na horké nápoje, TASSIMO MY WAY 2 TAS6504 Bosch Přístroj na horké nápoje, TASSIMO MY WAY 2 TAS6504 Bosch Přístroj na horké nápoje, TASSIMO MY WAY 2 TAS6504 Bosch Přístroj na horké nápoje, TASSIMO MY WAY 2 TAS6504 Bosch Přístroj na horké nápoje, TASSIMO MY WAY 2 TAS6504 Bosch Přístroj na horké nápoje, TASSIMO MY WAY 2 TAS6504 Bosch Přístroj na horké nápoje, TASSIMO MY WAY 2 TAS6504 Bosch Přístroj na horké nápoje, TASSIMO MY WAY 2 TAS6504 Bosch Přístroj na horké nápoje, TASSIMO MY WAY 2 TAS6504 Bosch Přístroj na horké nápoje, TASSIMO MY WAY 2 TAS6504 Bosch Přístroj na horké nápoje, TASSIMO MY WAY 2 TAS6504

Bosch Přístroj na horké nápoje, TASSIMO MY WAY 2 TAS6504

Sleva 47%
Váš osobní dotek! TASSIMO MY WAY 2 - osobní spotřebičVelký výběr nápojů mnoha oblíbených značekPerfektní kvalita nápojů díky inteligentní spařovací jednotceJednoduchá příprava nápojů díky obsluze... Zobrazit celý popis »


Množství:   Porovnat
Výrobce: BOSCH HOME
Záruka: 2 roky
Kód / Model: TAS6504
Váha: 3,60 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Vyzvednutí na výdejním místě v Kerharticích, Sokolská 217: 0 Kč
  • Balíkovna: 59 Kč
  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Pečlivě vybrané příslušenství

Váš osobní dotek! TASSIMO MY WAY 2 - osobní spotřebič

  • Velký výběr nápojů mnoha oblíbených značek
  • Perfektní kvalita nápojů díky inteligentní spařovací jednotce
  • Jednoduchá příprava nápojů díky obsluze stiskem jednoho tlačítka
  • Jedinečné nastavení nápojů: přizpůsobte si nápoj podle intenzity, teploty a objemu.
  • Dotykové uživatelské rozhraní: intuitivní a pohodlné ovládání.
 

Rozmanitost

Espresso, caffe crema, filter coffee, latte macchiato, cappuccino, horká čokoláda nebo čaj. TASSIMO nabízí více než 40* speciálních nápojů z řady populárních značek. Se systémem TASSIMO si můžete užívat lahodné horké nápoje, ať už máte chutě, jaké vás napadnou. Pro celou rodinu, pro vaše přátele a hlavně pro vás!

Tassimo Intellibrew

Díky patentované technologii čárkového kódu INTELLIBREW™ jsou speciální nápoje připravené kávovarem TASSIMO se správným množstvím vody, při správné teplotě a po správnou dobu spařování vždy perfektní.

Plně automatické ovládání jedním ovladačem

Příprava lahodných horkých nápojů může být tak jednoduchá! Díky vašemu kávovaru TASSIMO bude příprava široké škály lahodných horkých nápojů tak jednoduchá a bez námahy. Jednoduše vložte T DISC a spusťte plně automatickou přípravu praktickým jednotlačítkovým ovládáním. Proto si vy i vaši milovaní můžete lehce dopřát speciality z kávovaru TASSIMO a užívat si život!

Nastavení nápoje

Individualizujte si svůj nápoj a uložte si jeho nastavení! Intenzitu, teplotu a velikost můžete nastavit pomocí intuitivního dotykového rozhraní. Užijte si tento osobní dotek, pokaždé když připravujete espresso, kávu, capuccino nebo jakýkoli jiný nápoj a uložte si svá oblíbená osobní nastavení pomocí funkce paměti.

Technické informace

• Příkon: 1500 W
• Napětí: 220-240 V
• Objem zásobníku na vodu: 1,3 l
• Délka přívodního kabelu: 100,0 cm

Specifikace

Parametry
Příkon 1500 W
Objem nádrže na vodu 1,3 l
Barva bílá
Napětí 220-240 V

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.