Bosch Akumulátorový vysavač, Unlimited 7 ProHygienic Aqua, bílá BCS71HYG1
Bosch Akumulátorový vysavač, Unlimited 7 ProHygienic Aqua, bílá BCS71HYG1 Bosch Akumulátorový vysavač, Unlimited 7 ProHygienic Aqua, bílá BCS71HYG1 Bosch Akumulátorový vysavač, Unlimited 7 ProHygienic Aqua, bílá BCS71HYG1 Bosch Akumulátorový vysavač, Unlimited 7 ProHygienic Aqua, bílá BCS71HYG1 Bosch Akumulátorový vysavač, Unlimited 7 ProHygienic Aqua, bílá BCS71HYG1 Bosch Akumulátorový vysavač, Unlimited 7 ProHygienic Aqua, bílá BCS71HYG1 Bosch Akumulátorový vysavač, Unlimited 7 ProHygienic Aqua, bílá BCS71HYG1 Bosch Akumulátorový vysavač, Unlimited 7 ProHygienic Aqua, bílá BCS71HYG1 Bosch Akumulátorový vysavač, Unlimited 7 ProHygienic Aqua, bílá BCS71HYG1 Bosch Akumulátorový vysavač, Unlimited 7 ProHygienic Aqua, bílá BCS71HYG1 Bosch Akumulátorový vysavač, Unlimited 7 ProHygienic Aqua, bílá BCS71HYG1 Bosch Akumulátorový vysavač, Unlimited 7 ProHygienic Aqua, bílá BCS71HYG1

Bosch Akumulátorový vysavač, Unlimited 7 ProHygienic Aqua, bílá BCS71HYG1

Sleva 0%
Akumulátorový vysavač Unlimited 7 ProHygienic Aqua bíláTechnický přehled• Doba provozu (max.): 40 min• Počet vyměnitelných akumulátorů: 1• Doba nabíjení: 5 h• Filtrační systém: bezsáčkový• Hmotno... Zobrazit celý popis »

17 190 Kč
včetně DPH
17 273 Kč

Množství:   Porovnat
Výrobce: BOSCH HOME
Záruka: 2 roky
Kód / Model: BCS71HYG1
Váha: 6,10 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Vyzvednutí na výdejním místě v Kerharticích, Sokolská 217: 0 Kč
  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Pečlivě vybrané příslušenství

Akumulátorový vysavač Unlimited 7 ProHygienic Aqua bílá

Technický přehled
Doba provozu (max.): 40 min
Počet vyměnitelných akumulátorů: 1
Doba nabíjení: 5 h
Filtrační systém: bezsáčkový
Hmotnost (připravená k použití): 2.9 kg
Rozměry spotřebiče: 1315 x 252 x 204 mm
Speciální účel: ProHygienic Aqua / vysávání a mopování

Hygienický úklid - důkladný a jednoduchý
2v1 - vysávání a mopování jedním tahem – snadný způsob, jak si užít hygienicky čistý domov. Vysávání a mopování probíhá současně: Vysoký výkon v sacím kanálu odstraňuje prach a uvolněné nečistoty, zatímco dvě výkonné rotující utěrky, které jsou trvale zásobovány čistou vodou, setřou i odolné skvrny. Zařízení je hygienické všude kolem: Čistý odpadní vzduch s filtrací 99,97 % prachových částic, mopování čistou vodou či vodou s detergentem a hygienická údržba bez kontaktu pokožky s nečistotami.

Odstraňte odolné skvrny.
Odstranění odolných skvrn se stalo snadným cílem. Systém Active Stain Removal poskytuje účinné mokré čištění pomocí dvou složek: Za prvé, podložky Power Spinning Pads uvolňují a odstraňují nečistoty na podlaze rychlostí otáčení až 200 otáček za minutu. Na druhé straně systém automatického dávkování vody zajišťuje, aby byly mopovací utěrky neustále vlhké. V závislosti na prováděném úklidu a odolnosti skvrn můžete pomocí funkce Boost navlhčit podložky více nebo automatické dávkování zastavit stisknutím tlačítka Water Control na 3 sekundy.

Důkladný úklid všech podlah
Unlimited 7 ProHygienic Aqua se dodává se dvěma hubicemi, které kombinují flexibilitu a snadnou manipulaci: Mop 2v1 DynamicAqua pro vysávání a vytírání tvrdých podlah jedním tahem a kartáč AllFloor DynamicPower pro běžné vysávání koberců a všech typů podlah. Obě kompaktní hubice se díky flexibilnímu kloubu snadno ovládají, takže úklid každého zákoutí je snadný. Praktická ohebná trubice Flex Tube usnadňuje přístup pod nízký nábytek nebo pohovky, aniž byste se museli ohýbat.

Motorizovaný kartáč s LED světly
Užijte si optimální výsledky vysávání na všech podlahách a površích a dokonce i na nejtmavších místech. S výkonným motorizovaným kartáčem můžete dosáhnout více než 99,9% sběr prachu. Díky výkonným vestavěným LED světlům můžete najít a vysát nečistoty a prach i na špatně viditelných místech, jako jsou za nábytkem nebo v tmavých koutech. Navíc můžete na kobercích sbírat o 30 % více prachu. Během okamžiku se tak můžete cítit pohodlně v čistém domově.

Užijte si o 33 % delší dobu provozu.
S výkonným a odolným akumulátorem 3,0 Ah Power For All od společnosti Bosch lze bez námahy zvládnout i náročné úklidové úkoly. Lithium-iontová baterie je dobíjecí, vyměnitelná a chráněná proti přehřátí, přebití, samovybíjení a paměťovému efektu. Baterie navíc nabízí o 33 % delší dobu provozu, což zajišťuje vysoký výkon a dlouhou výdrž. Můžete tak uklidit až 100 m2 na jediné nabití baterie – bez přerušení a bez obav z časově náročného dobíjení.

Mop 2v1 DynamicAqua - vysává a odstraňuje skvrny.
Mop 2v1 DynamicAqua kombinuje výkonné vysávání prostřednictvím sacího kanálu s důkladným vytíráním pomocí dvou rotačních podložek Power Spinning Pad. Tyto aktivně rotující podložky jsou udržovány nepřetržitě vlhké díky systému automatického dávkování vody, který zajišťuje vždy správné množství vlhkosti na utěrkách. Snadno tak odstraníte i odolné skvrny. Mopovací utěrky odstraňují nečistoty všeho druhu z téměř všech typů tvrdých podlah, jako je vinyl, kámen, dlažba a dokonce i utěsněné dřevěné podlahy.

Hygiena se týká i údržby
Údržba je velmi pohodlná a hygienická. Jednoduše vyprázdněte nádržku na čerstvou vodu, pokud ještě není prázdná. Díky speciálním štítkům na mopovacích utěrkách lze utěrky sejmout a vložit do pračky, aniž byste se jich museli dotknout. Opakovaně použitelné utěrky lze prát v pračce na 40 °C nebo je můžete prát v ruce. Z hygienických důvodů je ale doporučujeme prát v pračce po každém použití. Nádoba na prach se také snadno a hygienicky čistí. Vyprázdněte ji přímo do koše.

Mopování čistou vodou, až 50 m2 na jeden zátah
Na jedno naplnění nádrže zvládnete spoustu práce. Mop DynamicAqua 2v1 je vybaven odnímatelnou nádržkou na vodu, kterou lze snadno vyjmout a naplnit z vodovodního kohoutku. Odnímatelná nádržka na čistou vodu má kapacitu 250 ml, což stačí na úklid až 50 m2. Chcete-li ještě více zvýšit úroveň hygieny, přidejte do nádržky několik kapek vhodného čisticího prostředku na podlahy.

Mopování čistou vodou, až 50 m2 na jeden zátah
Na jedno naplnění nádrže zvládnete spoustu práce. Mop DynamicAqua 2v1 je vybaven odnímatelnou nádržkou na vodu, kterou lze snadno vyjmout a naplnit z vodovodního kohoutku. Odnímatelná nádržka na čistou vodu má kapacitu 250 ml, což stačí na úklid až 50 m2. Chcete-li ještě více zvýšit úroveň hygieny, přidejte do nádržky několik kapek vhodného čisticího prostředku na podlahy.

ProHygienic Aqua: Hygienický úklid 2v1 díky vysávání, mopování a HEPA filtračnímu systému
Active Stain Removal: Výkonné rotující podložky s utěrkami a automatické dávkování vody zajišťují důkladné mopování.
Neomezená flexibilita: Díky ohebné trubici a snadné manipulaci vyčistí i těžko přístupná místa.
Kartáč AllFloor DynamicPower s integrovaným osvětlením podlahy: pro více než 99,9% HEPA filtrační systém

Specifikace

Parametry
Napětí akumulátoru 18 V
Kapacita akumulátoru 3 Ah
Doba provozu 40 min
Provedení bezsáčkové
Barva bílá
Doba nabíjení akumulátor 300 min

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.